Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Bu onurlu duruşun bir bedeli varsa ödemeye hazırız." | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

“Bu onurlu duruşun bir bedeli varsa ödemeye hazırız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının kongresine katıldı. Kocaelilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaeli bugün bir başka. Bambaşka. Kongre mi, yoksa mitingi mi yapıyoruz. Maşallah kabınıza sığmıyorsunuz. Gününüz kutlu,..

“Bu onurlu duruşun bir bedeli varsa ödemeye hazırız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının kongresine katıldı.

Kocaelilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaeli bugün bir başka. Bambaşka. Kongre mi, yoksa mitingi mi yapıyoruz. Maşallah kabınıza sığmıyorsunuz. Gününüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Bugün Kocaeli’nde gençlik teşkilatımızın kongresini yapıyoruz. Sizi bu şekliyle karşımda görünce acaba bu bir gençlik kongresi mi, yoksa Kocaeli mitingi mi dedim.

“AFRİN’İN KENAR KIYILARINA GİTTİM VE KOMUTANA SORDUM…”

Erdoğan “Afrin’in kenar kıyılarına gittim. Komutana “Ne durumdayız, ihtiyaç var mı?” dedim. Şimdilik yok dedi. Olduğu anda beraber gideceğiz. Ne diyor şair, “Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan” İşte bunu yapacağız. Türkiye tarihinin her döneminde kendi sınırlarının ötesinde sorumluluklar yüklenmiş bir ülkedir. Bugünde bu mirası sürdürüyoruz. Sınırlarımız boyunca yaşanan tacizler karşısında daha fazla sabretme imkanımız kalmamıştı. Zira bıçak kemiğe dayanmıştı… Ülkemizin fiziki sınırları başkadır, bizim gönül sınırlarımız bambaşkadır. Ellerin yurdunda çiçek açarken bizim ile kar geliyor kardaşım… Bu hudutu kimler çizmiş gönlüme dar geliyor kardaşım… Evet bizim kimsenin topraklarında gözümüz yok ama gönül sınırlarımızdaki kardeşlerimizin zulüm görmesine seyirci kalamayız. Terör örgütü PKK iş Suriye’ye gelince mi dokunulmazlık kazanıyor?

“BU ONURLU DURUŞUN BİR BEDELİ VARSA ÖDEMEYE HAZIRIZ”

DEAŞ denilen İslam düşmanı bu örgüt buralardaki kardeşimizin ne kadar can düşmanıysa bizim içinde tehdittir. Bize masum insanların bedenlerinin ve geleceklerinin masa başında hazırlanan projelerin dolgu malzemesi gibi kullanılmasına rıza göstermek yakışır mı? Gençler biz koskoca bir coğrafyanın umudu olan Türkiye’yiz. Biz arkasında milyonlarca kardeşinin duası olan bir milletiz. Bu onurlu duruşun bir bedeli varsa ödemeye hazırız. Allah var gam yok. Her gecenin bir sabahı var, her kışın ardından bir bahar mutlaka gelir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL