Bu proje kamu görevlilerine yönelik

Kamu Görevlileri Sigarayı Bırakıyor Kocaeli Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından “Kamu Çalışanları Sigarayı Bırakıyor” etkinliği ile ilgili..

Bu proje kamu görevlilerine yönelik

Kamu Görevlileri Sigarayı Bırakıyor

Kocaeli Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından “Kamu Çalışanları Sigarayı Bırakıyor” etkinliği ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleşen toplantı programına İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney Kocaeli Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Başkanı  Ömer Karataş, KOÜ Göğüs Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap Argun Barış, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Hastane Başhekimleri ve basın mensupları katılım sağladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bu konuyu çok önemsiyoruz. Sigaranın zararları tüm dünya tarafından biliniyor. Kocaeli Valiliğimiz bünyesinde birçok paydaş kurum ile ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu tarz önemli çalışmalar ülkemizde daha öncede gerçekleştirildi ve ses getirdi. Şimdilik kamu görevlilerine yönelik olan bu projenin  İlerleyen dönemde tüm halkımıza yönelik olarak uygulanacağını düşünüyorum. Kampanyada yer alan tüm kurumlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL