Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Bu şehirde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz" | Kocaelide Bugün

“Bu şehirde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz”

Yavuz Çifti Başiskele’de Gönül Kapılarını Araladı Valimiz Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, pandemi nedeniyle bir süre ara verdikleri “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerine..

“Bu şehirde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz”

Yavuz Çifti Başiskele’de Gönül Kapılarını Araladı

Valimiz Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, pandemi nedeniyle bir süre ara verdikleri “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerine bugün başladı. Pandemi kurallarına da riayet edilerek Başiskele İlçemizde gerçekleştirilen ziyaretlerde devletin şefkat elini hissettirmeye devam edildi.

 

İlk olarak Başiskele Engelliler Spor Kulübünü ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, burada antrenman yapan engelli sporcularımızı izlediler. Antrenman sonrası sporcularımızla bir araya gelen Yavuz çifti onlarla bir süre sohbet ederek, başarı dileklerinde bulundular.

 

Ziyarette Yavuz çiftine; Vali Yardımcısı ve Başiskele Kaymakam V. İsmail Gültekin ile Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ferhat Solakoğlu eşlik etti.

 

Yavuz Çifti Başiskele’de İkamet Eden Şehit Yakınları İle Gazilerimizi Ziyaret Etti

 

Vali Seddar Yavuz ve Selda Yavuz, Başiskele İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden Şehidimiz Polis Memuru Ali Alemdar ve Şehidimiz Er Fatih Sultan Karaaslan ile Vezirçiftliği Mahallesinde ikamet eden Şehidimiz Üçvş Abumuhammed Özbaş’ın ailelerini ziyaret etti.    Her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin diyen Vali Yavuz: “Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sordu.


Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirten şehit aileleri “Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk.  Allah devletimize zeval vermesin” şeklinde duygularını dile getirdi.

 

Yavuz Çifti daha sonra Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi İbrahim Çağlar ile Karadenizliler Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi İsmail Peçe’yi ziyaret etti. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını belirten Vali Yavuz: “Vatanseverliğin yaşayan abideleri olan sizlere şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Yavuz Çifti Başiskele’de Gönüllere Girdiler

Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz çifti, Başiskele İlçesi  Vezirçiftliği mahallesindeki 8 aileyi evlerinde ziyaret etti.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz,  yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.


Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyip, istek ve talepleri not alarak çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları veren Vali Seddar Yavuz ailelere: “Her zaman sizlerin yanındayız, “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız şehit ve gazi ailelerimizi eşim Selda Hanımla birlikte ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Bu şehirde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz.” diye konuştu.

 

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü yansıtmak, sıcak elini hissettirmek ve insanımızın gönlüne girmenin amaçlandığı; toplumsal duyarlılık oluşturmak ile ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesinin arttırılması, devlet ve halk arasındaki bağın güçlenmesi, sorunların yerinde incelenmesi ve kalıcı çözümler üretilmesi, maddi ve manevi sıkıntıların giderilmesi, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla Başiskele ilçemizdeki 13 aileye daha yaptığı ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve Eşi bu güne kadar İlimizde 185 aileyi evlerinde ziyaret ederek, devletimizin varlığını ve desteğini hissettirdiler.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL