Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Bu Zafer Hepimizin" | Kocaelide Bugün

“Bu Zafer Hepimizin”

Sahne İzmit Halk Dansları “Zaferin Yolu” gösterisiyle nefes kesti   İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Zaferin Yolu” isimli gösteriyle sahne alan İzmit Belediyesi Sahne..

“Bu Zafer Hepimizin”

Sahne İzmit Halk Dansları “Zaferin Yolu” gösterisiyle nefes kesti

 

İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Zaferin Yolu” isimli gösteriyle sahne alan İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu adeta nefes kesti.

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle 2019 yılında kurulan İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Pandemi kuralları dikkate alınarak sergilenen “Zaferin Yolu” isimli gösteriye İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Zafer Ruhu Doruklara Kadar Hissedildi

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program 30 Ağustos Zaferi’ni anlatan sinevizyon gösterisiyle devam etti. Ardından ise Enis Üstüntaş ve Meltem Öztürk yönetimindeki İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu sahne alarak gösterdikleri eşsiz performans ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhu doruklara kadar yaşandı.

Duygulu Anlar Yaşandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve yüce Türk milletinin genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk çocuk demeden büyük mücadeleler vererek kazanılan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nın anlatıldığı gösteriler salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

 

Sahne İzmit Büyük Beğeni Topladı

 

Sahne İzmit ekibi ülkemizin birçok yöresine ait sergiledikleri halk oyunu gösterisi programa katılan konukların ve programı İzmit Belediyesi sosyal medya hesapları ile Gülümse TV’den canlı olarak takip eden vatandaşların büyük beğenisini topladı. Programında sonunda ise 30 Ağustos Zafer Bayramı heyecanı bütün salonda milli marşlar ve Türk bayraklarıyla birlikte yaşandı.

 

Bu Ekibin Her Zaman Yanında Olacağız

 

Nefes kesen gösterinin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu güzel zafer coşkusunu yaşadığımız bu kıymetli akşamda sizlerle birlikte olmaktan onur duyduk, mutluluk duyduk. Atatürk bu ülkeyi gençleri emanet etti. Biz de onun izinden gidiyoruz ve gençlere sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ne güzel böyle pırıl pırıl gençlerimiz belediyemizin çatısı altında bizlerle birlikte. Harika bir gösteriyi sizlerle birlikte izleme fırsatı buldum. Biz bu ekibin her zaman yanlarında olacağız” ifadelerinde bulundu.

 

Bu Zafer Hepimizin

 

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Sahne İzmit ekibimizin daha büyük performanslara imza atacaklarına, İzmit’i en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Gönül isterdi ki pandemi olmasaydı da bu coşkuyu meydanlarda kol kola hep birlikte yaşasaydık. Fakat bizim zafer coşkusunu yaşamamıza, tek liderimiz, tek baş komutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü anmamıza hiçbir şey engel olamaz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu zafer hepimizin” diyerek sözlerini sonlandırdı. Başkan Hürriyet konuşmasının ardından Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu Koordinatörü Enis Üstündaş ve antrenör Meltem Öztürk’e çiçek takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL