“Bugün salonumuzda çiçekler açtı”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 38 ülkeden ilimize gelen çocuklar,  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’i ziyaret ettiler.   Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’in..

“Bugün salonumuzda çiçekler açtı”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 38 ülkeden ilimize gelen çocuklar,  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’i ziyaret ettiler.
 
Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’in yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 23 Nisan Kutlama Komitesi ile 38 ülkeden 117   çocuk   ve grup liderleri katıldı.
Kocaeli’nin tanıtım filminin gösteriminin ardından Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Dünyada nadir bir bayram kutluyoruz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sadece Türkiye’ye özel bir bayramdır. Türkiye’de bu şekilde organizasyon yapan nadir illerden biriyiz. Sizleri ülkemizde ve Kocaeli’de görmekten son derece mutluyuz. Çocuklar çiçektir ve bugün salonumuzda çiçekler açtı. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Katkılarından dolayı başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkelerinize döndüğünüzde ailelerinize ve yakınlarınıza selamlarımızı iletiniz. İlimize tekrar hoş geldiniz.” diyen Sayın Vali Yardımcımız, konuşmalarının ardından 38 ülkeden gelen çocuklar ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.
Vali Yardımcımız Ahmet Büyükçelik ise çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL