Güncel Kültür Sanat Manşetler

Bugün Yiğidolar Sahne Alacak!

Darıca’da başlayan Kültürler Kaynaşması etkinliği kapsamında bölgemiz derneklerinin düzenlemiş oldukları programlar tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Tokatlılar Derneği’ni ağırlayan şenliklerin bugünkü ev sahibi ise Yiğidolar Diyarı Sivas olacak. Gebze,..

Bugün Yiğidolar Sahne Alacak!

Darıca’da başlayan Kültürler Kaynaşması etkinliği kapsamında bölgemiz derneklerinin düzenlemiş oldukları programlar tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki gün Tokatlılar Derneği’ni ağırlayan şenliklerin bugünkü ev sahibi ise Yiğidolar Diyarı Sivas olacak. Gebze, Darıca, Dilovası Sivaslılar Derneği tarafından organize edilecek olan programa ilginin yoğun olması beklenirken Dernek Başkanı Hamit Kuş tüm hemşerilerini bu özel şenliğe davet etti. Gecede Sivas kültürünü en iyi şekilde yansıtacaklarını belirten Başkan Kuş: “Yöresel sanatçılarımızın sahne alacağı ve açmış olduğumuz standımızda Sivas’ımıza özel ürünlerimizin sergileneceği programımıza hemşerilerimizin yanı sıra tüm vatandaşlarımızı da davet ediyoruz” dedi.

Geç saatlere kadar devam edecek program için Kocaeli’nin yanı sıra İl dışından da misafir akışının olması beklenirken, bölge protokolünün de Sivaslılar Derneği’nin bu özel gecesine yoğun katılım sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL