Bugüne Kadar 1043 Kişiyi Kurtardılar

Sahillerde 2 haftada 164 kişi boğulmaktan kurtarıldı Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı..

Bugüne Kadar 1043 Kişiyi Kurtardılar

Sahillerde 2 haftada 164 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere görev alanları belirlenen plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi bayram haftasında en yoğun günlerini yaşayan sahillerde son iki haftada 164 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

BUGÜNE KADAR 1043 KİŞİYİ KURTARDILAR

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) Sahillerde cankurtaranlık hizmeti veriyor. Ekipler hafta sonu da dahil olmak üzere sahillerde görev yapıyor. Bayram haftası nedeniyle en yoğun günlerini yaşayan sahillerde cankurtaranlar yine hayatları kurtardı. Cebeci’de 66, Kovanağzı’nda 4, Kumcağızda 41, Kerpe’de 6, Sarısu’da 4, Seyrekte 2, Bağırganlı’da 11, Karamürsel’de 19, Darıca’da 4 ve Bayramoğlu’nda 6 kişi olmak üzere toplam 164 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı. Kurtarmanın yanı sıra KOSKEM görev bölgelerinde 38 vatandaşa da ambulans birimlerince sağlık hizmeti verdi. KOSKEM ekipleri göreve başladıkları günden bugüne kadar 1043 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

7 GÜN GÖREVDELER

Kocaeli’de halkın güvenli bir şekilde denize girebilmeleri için 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan su kazalarını engelleme hizmeti bugün itibariyle haftanın yedi günü saat 10.00 ile 18.00 arasında veriliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL