Bulut, Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı

Kocaeli’nin marka değerini yükselten KOTO’ya teşekkür ediyoruz   KOTO Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı. Ziyarette KOTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Ünlü, “KOTO, Kocaeli’de..

Bulut, Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı

Kocaeli’nin marka değerini yükselten KOTO’ya teşekkür ediyoruz

 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı. Ziyarette KOTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Ünlü, “KOTO, Kocaeli’de zaten bir markaydı. Projelerinizle şehrimizin marka değerini yükselttiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Sekreteri İzzet Erdem, İl Başkan Yardımcıları Hamza Güloğlu, Sunay Gezer ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Ertan Yılmaz’dan oluşan partili heyeti ağırladı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Ziya Uludüz’ün de yer aldığı ziyarette, KOTO’nun Kocaeli iş dünyasına ve kente değer katan projeleri görüşüldü.

ÜNLÜ: KOCAELİ’NİN KOTO’YA İHTİYACI VAR

KOTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kent için görüş ve öneriler hazırlıyorsunuz, fuar çalışmaları yürütüyorsunuz, özellikle Haziran ayında yaptığınız Co-Matching İkili İş Görüşmelerini MHP olarak çok yakından takip ettik. Kocaeli’de KOTO zaten bir markaydı. Projelerinizle şehrin de marka değerini yükselttiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kocaeli’nin KOTO’ya ihtiyacı var.  KOTO, Kocaeli’de anlam ifade eden bir STK. Biz çok önemsiyoruz. Her yaptığınız çalışmada MHP olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz.

BULUT: AMACIMIZ ÜYEMİZE ÜZÜM YEDİRMEK

Ziyaretleri ve övgüleri dolayısıyla MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve heyetine teşekkür eden KOTO Başkanı Necmi Bulut da, “Öncelikle Kocaeli iş dünyasının öncü kuruluşu KOTO’ya hoş geldiniz. Bizler görev almış, seçilmiş insanlar olarak Kocaeli’yi ilgilendiren konularda özveriyle çalışmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken de her kurumla uyum içinde olmaya önem veriyoruz. Amacımız üyelerimize üzüm yedirmek olduğu için bağcıyla tartışmadan işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Yapabiliyorsak ve oradan böyle görünüyorsa ne mutlu bize” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL