Bulut, Ticaret Odaları Konsey Toplantısı’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda Ticaret Odaları Konseyi’ne seçilen KOTO Başkanı Necmi Bulut, yeni konsey üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, geçtiğimiz..

Bulut, Ticaret Odaları  Konsey Toplantısı’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda Ticaret Odaları Konseyi’ne seçilen KOTO Başkanı Necmi Bulut, yeni konsey üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74. Genel Kurulu’nda Ticaret Odaları Konseyi’ne seçilmişti. 74. Genel Kurulun ardından göreve seçilen Ticaret Odaları Konseyi ilk toplantısını TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Başkan Bulut’un da yer aldığı toplantıda, görev dağılımı yapılarak, konsey başkan ve başkan yardımcıları belirlendi.

BAŞKAN BULUT’TAN KUTLAMA

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ın konsey başkanlığı, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım’ın da konsey başkan yardımcılığı görevine getirildiğini ifade eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, yeni konsey üyelerini kutlayarak, “TOBB’un yeni döneminde üstlendiğimiz görev çerçevesinde başta Kocaelimizin ve akabinde tüm Ticaret Odalarımızın yararı için görevimizi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağız. Yeni dönem hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL