Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bulut,Marmara Mardinliler Derneği'ne konuk oldu. | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Bulut,Marmara Mardinliler Derneği’ne konuk oldu.

Mardinliler Derneği’ni Ziyaret Etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçede geride kalan 4 yıllık süreçte yaptığı hizmetleri ve projelerini sivil toplum kuruluşları ile paylaşmaya devam ediyor. Daha önce Serhat..

Bulut,Marmara Mardinliler Derneği’ne konuk oldu.

Mardinliler Derneği’ni Ziyaret Etti.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçede geride kalan 4 yıllık süreçte yaptığı hizmetleri ve projelerini sivil toplum kuruluşları ile paylaşmaya devam ediyor. Daha önce Serhat İlleri ve Yörükler Derneği’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Bulut, bu kez Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk odu. Deniz Mahallesi’nde yer alan dernek binasında gerçekleşen toplantıya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Nurettin Işık ve Osman Ergin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Mustafa Yıldız, muhtarlar Seçkin Altan, İbrahim Sümer, Ömer Karadeniz, Hayri Çelikkol, Osman Koçyiğit, Hülya Yıldırım, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, yönetim kurulu üyeleri, dernek mensupları ve belediye daire müdürleri katıldı.

1071 AK Merkez Yükseliyor

Başkan Bulut, Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen programda ilçede hizmete sundukları projelerle ilgili bilgi verdi. Derince’yi kültürel ve sanatsal anlamda Kocaeli’nin odak noktası konumuna getirecek olan AK Merkez, projesi üzerinde önemle duran Başkan Bulut, “1071 kişilik konferans salonuyla Kocaelinin en önemli merkezleri arasında yer alacak olan Kongre Merkezi’mizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 1071 Anadolu Kongre Merkezi projemizi Sırrıpaşa Mahallesi Pazar Sokak’a inşa ediyoruz. Aynı zamanda Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Zaferi’ne atıfta bulunan 1071 kişi kapasiteli Kongre Merkezimiz ile şehrimizin kalbinde bir değer yükseliyor” dedi.

4 Katlı Otoparkın İlk Katını Tamamladık

3 bin 885 m2 taban alan üzerine inşa edilen Kongre Merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Bulut,  “Projemizin toplam inşaat alanı 24 bin 595 m2. 400 araç kapasiteli dört katlı otoparkımızın ilk katını tamamladık. İkinci katın inşası için çalışmalarımız devam ediyor. 6 adet dükkanı bünyesinde barındıracak olan 1071 Anadolu Kongre Merkezi projemizin zemin katında 2 adet panoromik asansörüyle fuaye, konferans salonu, mescitler, sanatçı odaları, hazırlık odaları ve tuvaletler yer alıyor. Projenin asma katında 2 adet ofis, 3 adet derslik, 1.normal katında fuaye, çok amaçlı salon, konferans salonu, 4 adet derslik, kontrol odaları, tuvaletler, 2.normal katında fuaye, okuma salonu, 4 adet derslik, yönetim ofisleri ve tuvaletler yer alıyor. Projenin 3.normal katında ise teras alanı, fuaye, oyun salonu, kafeterya ve tuvaletler bulunuyor” dedi.

Derince merkezin yanı sıra İshakçılar’a da çok önemli projeler yaptıklarını belirten Başkan Bulut, “İçerisinde 300 kişilik düğün salonunun yer aldığı Kültür Merkezi’miz, Spor Tesislerimiz ve Er Meydanı projelerimiz ile İshakçılar’a birbirinden değerli üç eser kazandırdık. Özellikle Er Meydanı projemiz ata sporu alanında Türkiye’ye örnek nitelikte” dedi. Başkan Bulut, 20 metrelik alternatif çevre yolu ve viyadükler ile Derince’nin Körfez ve İzmit ile kuzeyden birbirine direkt olarak bağlandığını da sözlerine ekledi. Derince’de devam eden altyapı çalışmalarına da vurgu yapan Başkan Bulut, “Gelecek tepkileri göze alarak, halkımızın sağlığı için elimizi taşın altına koyduk ve altyapı projelerini başlattık. Yaklaşık 200 milyon TL maliyetli altyapı projesi ile Derince’nin geleceğini inşa ediyoruz” dedi. Başkan Bulut’un konuşmasının ardından söz alan Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve dernek üyeleri de ilçeye kazandırdığı hizmetler nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL