“Burası bir spor şehri”

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Sporcularından Vali Yavuz’a Ziyaret   Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç beraberinde yaşları 7-9 aralığında olan sporcularımız ile Vali Seddar Yavuz ‘u ziyaret..

“Burası bir spor şehri”

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Sporcularından Vali Yavuz’a Ziyaret

 

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç beraberinde yaşları 7-9 aralığında olan sporcularımız ile Vali Seddar Yavuz ‘u ziyaret ettiler.

 

Ziyarette; Sporcuları tanıtan, branşları, kazanılan ödüller ve devam eden çalışmalar hakkında Vali Yavuz’a bilgiler veren Kulüp Başkanı Tolga Havuç kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sporla meşgul olması beni çok memnun ediyor diyerek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “Spor dalında olsun, diğer alanlarda olsun kazanılan başarılarda emeği geçen antrenörlerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerinizi canı gönülden tebrik ediyor, kutluyorum. Burası bir spor şehri. Altyapımızda gerçekten çok iyi ve daha da iyi olacak. Yolunuz bahtınız açık olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından minik sporcularımızla bir süre sohbet eden, kazandıkları ödüller hakkında istişarelerde bulunan Vali Yavuz, her birine hediyeler vererek, başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL