Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Buray, Gebzeli sevenleriyle buluştu” kilitlendi Buray, Gebzeli sevenleriyle buluştu | Kocaelide Bugün
Güncel Kültür Sanat Manşetler

Buray, Gebzeli sevenleriyle buluştu

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ücretsiz konserde hayranlarıyla buluştu. Gebzeli hayranları ile muhteşem bir konserle bir araya gelen Buray, sevilen şarkılarını Gebzeliler..

Buray, Gebzeli sevenleriyle buluştu

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ücretsiz konserde hayranlarıyla buluştu. Gebzeli hayranları ile muhteşem bir konserle bir araya gelen Buray, sevilen şarkılarını Gebzeliler için söyledi.

CUMHURİYET MEYDANINDA

Aşk Mı Lazım isimli şarkıyla çıkış yakalayan Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray,  Sen sevdamısın, kimsenin suçu yok, Sevdalar isimli popüler şarkılarını Gebzelilerle birlikte söyledi. Gebze Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyleyen Buray, Gebzelilere müzik dolu bir yaz akşamı yaşattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL