Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Burkino Faso’dan KOVİAD’da Ziyaret | Kocaelide Bugün

Burkino Faso’dan KOVİAD’da Ziyaret

KOVİAD’da Afrika’lı İş İnsanları ile Ticari İşbirliği Konuşuldu Burkino Faso( Afrika ülkesi) iş dünyasının Temsilcileri, İProBusiness Genel Müdürü Muhammed Dabo ve iş insanları, ticari işbirliği, karşılıklı ticaretin geliştirilmesi ve yatırım amacıyla..

Burkino Faso’dan KOVİAD’da Ziyaret

KOVİAD’da Afrika’lı İş İnsanları ile Ticari İşbirliği Konuşuldu

Burkino Faso( Afrika ülkesi) iş dünyasının Temsilcileri, İProBusiness Genel Müdürü Muhammed Dabo ve iş insanları, ticari işbirliği, karşılıklı ticaretin geliştirilmesi ve yatırım amacıyla KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimini ziyaret etti.

Bir takım görüşmeler yapmak üzere kentimizde ziyaretlerde bulunan İProBusiness Genel Müdürü Muhammed Dabo, Burkino Faso( Afrika ülkesi) iş dünyasının temsilcileri KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ü ziyaret etti.  Dernek Başkanı Kocagöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada, dernek yöneticileri ve üyeleri de hazır bulundu. Yeni, farklı iş imkanları ve işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette,  Burkino Faso( Afrika ülkesi) iş dünyasının temsilcileri, 24-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası İş ve İşbirlikçi Fuarı hakkında da bilgi verdi. Şu anda bir Türk şirketinin Burkina Faso da elektrik ihtiyacının bir kısmını karşıladığını bildiren Muhammet Dabo “Türkiye için Burkina Faso da doldurulması gereken çok fazla boşluk var. İnşaat, alt yapı, uluslararası nakliyat ve tabii ki turizm ve konaklama” diye konuştu. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Kocagöz, “Kentimizde iş insanlarımızın ticari alanlarda faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla çalışmalarımız ve işbirliklerimiz devam edecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL