Büyükakın, “Ehliyetimiz de donanımız da var”

Cumhur İttifakı Adayları Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlarla buluştu. Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Erdem’in öncülüğünde Antikkapı’da düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İl Başkanı Abdullah..

Büyükakın, “Ehliyetimiz de donanımız da var”

Cumhur İttifakı Adayları Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlarla buluştu. Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Erdem’in öncülüğünde Antikkapı’da düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Adayı Sibel Gönül AK Parti il ve ilçe yöneticileri, doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar katıldı. Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Erdem’in selamlama konuşmasının ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

GÖNÜL “GÖNÜL BAĞIMIZI KOPARMAK İSTEDİLER”

Daha sonra kürsüye gelen İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül ise “Önümüzdeki seçimlerden sonra 4.5 yıl boyunca seçim yok, üretmeye çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız milletimize hizmet davası, Büyükşehir ve İzmit Belediyesi uyum içinde çalışarak İzmit’i kazanacağız. İzmit Belediyesi’nin tek başına yapacakları belli, biz Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde iyi çalışmalara imza atmak istiyoruz. Aramızdaki gönül bağını koparmak isteyenler oldu, ama bunu başaramadılar” dedi.

ERYARSOY, “YARIN HASAT ZAMANI”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise “Sabahın bu saatinde geldiğiniz için Allah razı olsun. Siz hemşehrilerime olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir seçim koşturması içindeyiz, yarın sandıklara gideceğiz, seçimlerde Sibel Ablamıza Büyükşehir’de Tahir hocamıza destek vereceğinizden şüphem yok. Bir hemşerinizi mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Yarın hasat zamanı, sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum. Sizlere güveniyoruz” dedi.

 BELİRSİZLİK KRİZE SEBEP OLUR

“Şu anda önümüzde bir beka seçimi var” diyen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Türkiye istikrarını kaybederse bu yarışta vakit kaybedeceğiz. Bu yeni modelde Cumhurbaşkanı yüzde 50 artı 1’le seçiliyor. Yerel seçimlerde alınan sonuç yüzde 50’nin altında çıkarsa ‘İktidarın arkasındaki destek bitmiştir’ diyecekler. Bu tartışmalar başlarsa bir ekonomist olarak söylüyorum, belirsizlik ekonomik krizlere sebep olur. Biz buna kendi kendini gerçekleştiren kehanet diyoruz. Tüm vatandaşlarımı iradesine sahip çıkmaya, sandıklara davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ”

“Yeni büyükşehir belediye modelinde Büyükşehir Belediyesi takım kaptanıdır” diyen Büyükakın, “İlçe belediye ile Büyükşehir arasında uyum lazım. Allah rızası için bu memleketin arkasında durun. Bu hükümetin yaptığı duble yol kadar hangi hükümet yaptı? Bu yol Adnan Menderes zamanında yapıldı, ondan sonra çivi çakılmadı, biz geldikten sonra o yol 12 şeride çıktı. Biz geldikten sonra kaynaklar israf oldu diyorlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece karayollarına yaptığı yatırım 1 katrilyonun üzerinde. Belediyecilikte de memleket idaresinde de iyi şeyler yapıyoruz, bundan sonra da iyi şeyler yapacağımızı iddia ediyoruz. Buna ehliyetimiz de var, donanımımız da var” ifadelerini kullandı.

YAMAN, “BEN ADAYLARIMIZA KEFİLİM”

AK Parti Milletvekili Cemil Yaman ise, “Recep Tayyip Erdoğan yalnız bu milletin lideri değildir, bizim derdimiz davamız bütün yeryüzüdür. Bir yerel seçimdir, mahallede muhtarınızı, belediye başkanınızı seçeceksiniz diyenlere siz memleketinizi emanet edeceksiniz, paranızı, sokağınızı caddenizi teslim edeceksiniz. Ben sizin bir kardeşiniz olarak Tahir Büyükakın elinden ve dilinden kefilim. Ben her yerdeki belediye başkan adaylarımıza kefilim. Size inanıyor ve güveniyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL