Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Büyükakın gençlere sürpriz yaptı! | Kocaelide Bugün

Büyükakın gençlere sürpriz yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit Dünya Bankası Konutları’nda yer alan 29 Ekim Ortaokulu Mezuniyet Balosu’na katılarak gençlere sürpriz yaptı. SEKA Park alanında yer alan Maide Restoran’da ki..

Büyükakın gençlere sürpriz yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit Dünya Bankası Konutları’nda yer alan 29 Ekim Ortaokulu Mezuniyet Balosu’na katılarak gençlere sürpriz yaptı.

SEKA Park alanında yer alan Maide Restoran’da ki baloda mezun olan gençlerin mutluluklarına ortak olan Başkan Büyükakın, gençlere bizim geleceğimizsiniz diyerek, “Sizlerle bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Genç arkadaşlarımla buluşmak için de her türlü fırsatı şahsen değerlendiriyorum” dedi.

KENTE DAİR FİKİRLERİNİZDEN YARARLANACAĞIZ

Gençlerin büyük coşkusuyla ve sevgi dolu ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Sizler gibi benim de sekizinci sınıftan mezun olacak bir kız evladım var diyen Başkan Büyükakın, “Yaşamınızda ve bu sene girdiğiniz sınavda başarılı olmanızı temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanları sizlerin arkasındadır. Sizlerin bilgilerinizden ve kente dair fikirlerinizden yararlanacağız” ifadelerini sarf etti.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Sürpriz ziyaret nedeniyle öğrenci velileri Başkan Büyükakın’a teşekkür ederken, gençlerimizin atacağı her türlü atılıma katkı sunmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır vurgusu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Gençlerimiz bizim göz bebeğimizdir. Donanımlı yetişmeleri için elimizdeki her türlü kaynağı kullanacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin ve ülkemizin lider gençliğinin yetişmesi, güçlü Türkiye’nin oluşması ile yoluna devam etmesi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL