Büyükakın, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Büyükakın’a ziyareti sırasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gençlik Kolları..

Büyükakın, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Büyükakın’a ziyareti sırasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve partililer eşlik etti. Odalar ile geçmişte çok iyi işler yaptıklarını söyleyen Büyükakın, “Ortak akılla, katılımcı bir şekilde sivil toplum kuruluşlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Kocaeli’nde Türkiye’ye model bir belediyecilik hizmeti yapıldı, model belediyecilik vasfımız devam edecek” diye konuştu.

BELEDİYECİLİĞİ ÇOK İYİ BİLİYOR
Doç. Dr. Tahir Büyükakın gibi bir ismin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getiren oda başkanı Necmi Kocaman ise “Kendisi içimizden birisi. Belediyeciliği çok iyi bilen birinin aday olmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum. Bizim üzerimize düşen ne varsa birlikte yapmaya hazırız. Projelerin devamı için el ele vererek iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL