Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Büyükakın “ilk olan her zaman önemlidir” | Kocaelide Bugün

Büyükakın “ilk olan her zaman önemlidir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı İstişare Kurulu Toplantısı düzenledi. Seka Deniz Restoran’da gerçekleşen toplantıda partinin kurucuları, eski milletvekilleri, eski yöneticileri, eski belediye başkanları ve yöneticileri ile 31 Mart Mahalli İdareler..

Büyükakın “ilk olan her zaman önemlidir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı İstişare Kurulu Toplantısı düzenledi. Seka Deniz Restoran’da gerçekleşen toplantıda partinin kurucuları, eski milletvekilleri, eski yöneticileri, eski belediye başkanları ve yöneticileri ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda istişare kurulu üyelerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Hayatımızda her zaman ilk olanlar hep en iyi yere sahiptir. İlkbahar kardelen çiçekleriyle açar. Sizler birer kardelen çiçeğisiniz ve bugün buradasınız. Buraya gelmekle bize onur ve cesaret verdiniz.” ifadelerine yer verdi.


EMEKTARLARDAN BÜYÜK İLGİ
Toplantıya AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra; İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe,  eski il başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, eski milletvekilleri Sibel Gönül, Eyüp Ayar ve Cemalettin Kaflı, Kocaeli Büyükşehir Belediye  Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.


BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “AK Parti bir vefa partisidir. Kocaeli 2002’de başlayan kutlu yürüyüşün en önemli temsilcisidir. Kocaeli’yi daha iyiye götürmek için hep beraber el ele vereceğiz. Aramıza nifak sokmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Seçimin sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.


BU GÜCÜ MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ

Bu kutlu davanın on yedi yıldır milletin desteğiyle destan yazdığını belirten Büyükakın, “Bu kutlu destanın en büyük mimarları siz değerli kurucu üyelerimizsiniz. Kurulduğu günden bu güne liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş destanlar yazıyoruz. Bu parti gücünü milletinden alan bir partidir” şeklinde konuştu.


BİZE CESARET VE ONUR VERDİNİZ

Devamında “Bu partinin ruhu Anadolu’nun ruhundan besleniyor” diyen Büyükakın,  ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen bir dava. Sizleri buraya davet etmekten maksadımız, bir daha hayır duanızı almak ve bu kutlu yürüyüşte hep beraber omuz omuza peş peşe yürümektir. Buraya gelmekle bize onur ve cesaret verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Sahada sonuna kadar çalışarak Allah’ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emanet ettiği bu bayrağı layıkıyla taşıyacağız ”dedi.


BİRLİĞİMİZ EN BÜYÜK SERVETİMİZ

Toplantıda konuşan eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise, “Tahir kardeşimize ve diğer aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizim en büyük servetimiz birbirimize olan dostluğumuzdur. Bu birlik ve beraberliği sürdürmemiz  gerekiyor. İşimiz hiç kolay olmadı, yarın da olmayacak” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL