Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Büyükakın’dan Romanlara iftar | Kocaelide Bugün

Büyükakın’dan Romanlara iftar

Başkan Büyükakın, Romanlarla iftar yaptı   Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen iftar programında Roman vatandaşlarla bir..

Büyükakın’dan Romanlara iftar

Başkan Büyükakın, Romanlarla iftar yaptı

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen iftar programında Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un da olduğu birliktelikte bir konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Neşeleri, sevgileri ve salonlara sığmayan coşkuları ile hep yanımızda olan Roman kardeşlerime bir kez daha bu vesileyle teşekkür ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın diye dua ediyoruz. Bayrağımız inmesin ezanlar dinmesin diyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

GENİŞ BİR KATILIM VARDI

Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa Marmara Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erhan Aksoy, Romanlar Konfederasyonu Başkanı Muhammet Çokyaşar, Roman Dernekleri ve davetli vatandaşlar katıldı. Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Roman vatandaşlarımızın masalarını tek tek gezerek selamlamaları ile başlayan program Yeni Cuma Camii Müezzini Ali Gülmez tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL