Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Büyükşehir Belediye Başkanı sadece AKP’li belediyelerin başkanı gibi davranmamalıdır” | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

“Büyükşehir Belediye Başkanı sadece AKP’li belediyelerin başkanı gibi davranmamalıdır”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir meclis toplantısından sonra sosyal medyasında yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:   İzmit’in ve halkımızın değerlerinin özel işletmelerin elinde heba olmaması için mücadelemize..

“Büyükşehir Belediye Başkanı sadece AKP’li belediyelerin başkanı gibi davranmamalıdır”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir meclis toplantısından sonra sosyal medyasında yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

İzmit’in ve halkımızın değerlerinin özel işletmelerin elinde heba olmaması için mücadelemize devam ediyoruz.

Bu kentin değerli arazi ve kıymetli yapılarının özel işletmeler elinde nasıl hiç edildiğine üzülerek şahit olduk. 200 liraya kiralanan konaklar, açılıp işletilemeyen çay bahçeleri, amacı halkı mutlu etmek yerine cebindeki paraya göz diken acımasız işletmeler. Oysa halk zaten kendisinin olan bu mekanları dilediğince kullanabilmeli, cebine uygun olmalı, dilediğinde gidebilmeli.

Her platformda olduğu gibi bu düşüncemizi Kocaeli Büyükşehir Meclisinde de savunduk ve özellikle Cumhuriyet Parkı ve Süleyman Paşa Hamamı’nın İzmit’te kalması, İzmitlilerin hizmetinde olması için mücadele ettik. Ve sonunda mutlu son ulaştık.

Ancaaak;

Birileri ne Cumhuriyet Parkı’nı İzmit’e lütfetti ne de Süleyman Paşa Hamamı’nı. Biz iki yeri de kimsenin hakkına girmeden ve 367 bin İzmitlinin hakkını da yedirmeden bu iki süreci de tamamladık.

Kimse lafı evirip çevirmesin, bize karşı yapılan baskı ve sıkıştırmalar, başarılı olmayalım, halka dokunan hizmetler yapmayalım diyedir. Tahsis süresi bile dolmayan yerlerin sudan sebeplerle geri alınmak istenmesinin başka bir izahı olamaz. İstanbul, Ankara ve daha birçok belediyemizde yaşanan baskılar ve elinden alınmaya çalışılanlar ne ise İzmit’te de aynısı yaşanıyor.

AKP’li diğer belediyelere karşı asla negatif ve ayrımcı bir tutum içerisinde olmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı’nın İzmit’e sadece ve sadece adil olarak yaklaşmasını istiyoruz. Siyasi ayrımcılığa uğramak istemiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sadece AKP’li belediyelerin başkanı gibi davranmamalıdır.

Ayrıca; Büyükşehir Belediyesinden İzmit Belediyesine tahsis edilen her alan, yasal ve kanunlara uygun bir şekilde gerçekleşirken, birilerinin bunu lütufmuş gibi algılatmasına kesinlikle izin vermeyiz.

367 bin İzmitlinin hakkını hiçbir özel işletmeciye yedirmemek için, Cumhuriyet Parkı ve Süleyman Paşa Hamamı’ndaki duruşumuz bundan sonra da böyle devam edecektir.

Saygılarımla.

Av. FATMA KAPLAN HÜRRİYET

İzmit Belediye Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL