Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Büyükşehir Belediyesine Teşekkür | Kocaelide Bugün

Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri ve hastane bahçıvanları tarafından, hastane bahçesinde çeşitli alanlara bank ve kamelyalar monte edildi. Hastaneye gelen vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için hasta yoğunluğun..

Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri ve hastane bahçıvanları tarafından, hastane bahçesinde çeşitli alanlara bank ve kamelyalar monte edildi.

Hastaneye gelen vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için hasta yoğunluğun fazla olduğu alanlardaki eski, yıpranmış ve zarar görmüş banklar kaldırılarak yerlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 50 adet bank ve 5 adet kamelya konuldu.

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamada hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınlarına tüm alanlarda hizmet vermenin birinci öncelikleri olduğu ve bu tür hizmetlerinin devam edeceği bilgisi verildi.

Ayrıca hastane yönetimi olarak başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İlhan Bayram’a ve belediye çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL