Büyükşehir İle Uyum İçerisinde Hizmet Üretiyoruz

 Bıyık 1 yılını anlattı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1. yıl değerlendirme toplantısı düzenleyerek yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları basına ve kamuoyuna anlattı. Darıca’yı ortak akılla yönettiklerini ifade eden..

Büyükşehir İle Uyum İçerisinde Hizmet Üretiyoruz

 Bıyık 1 yılını anlattı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1. yıl değerlendirme toplantısı düzenleyerek yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları basına ve kamuoyuna anlattı. Darıca’yı ortak akılla yönettiklerini ifade eden Başkan Bıyık, “Söz verdiğimiz her projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 yıllık görev süresi boyunca Darıca’da yapılan ve yapımı devam eden projeler ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve oldukça yoğun ilginin olduğu 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı’na AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Karabacak, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları katıldı. Sunum eşliğinde gerçekleşen toplantıda Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, slayt şeklinde yapılan çalışmaları aktardı ve şunları söyledi:

 

Göreve gelmemizin üzerinden az zaman geçti ama ekibimizle birlikte çok iş yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük ama Darıcalılara verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzde çalışıyoruz. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığı sizlerin desteği ve duası ile hafifliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu ve koordineli bir şekilde Darıca’ya hizmet için çalışıyoruz. Büyükşehir ile uyum içerisinde el ele vererek ilçemize en güzel eserleri kazandırmak istiyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL