Büyükşehir PAEM sınavına hazırlıyor

Komiser yardımcısı olmak isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği 2018/4. Dönem Polis Amirleri Eğitim Merkezi(PAEM) alım ilanı eylül ayı başında açıklandı. PAEM sınavı için komiser yardımcısı adayları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na..

Büyükşehir PAEM sınavına hazırlıyor

Komiser yardımcısı olmak isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği 2018/4. Dönem Polis Amirleri Eğitim Merkezi(PAEM) alım ilanı eylül ayı başında açıklandı.

PAEM sınavı için komiser yardımcısı adayları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları’nda hazırlanmaya başladı. PAEM için başvurular devam ediyor.

3 BİN KOMİSER YARDIMCISI ALINACAK

Polis Akademisi Başkanlığı 5 Eylül itibariyle 2018/4. Dönem PAEM ilanını yayınladı. Polis Akademisi Başkanlığı yayınlamış olduğu ilanda Polis Amirler Eğitim Merkez(PAEM) Müdürlüğüne 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için emniyet mensubu olmayan lisans mezun 300’ü kadın, 2 bin 700’ü erkek olmak üzere toplam 3.000 ilk derece amirlik eğitim (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapacağını açıkladı.

BAŞVURULAR ELDEN TESLİM EDİLİYOR

PAEM sınavlarına Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kurslarında hazırlanmak isteyen gençler, başvuru formuna Sanayi Mahallesi Vinsan Mevkiinde bulunan Spor Şube Müdürlüğü’nden kolayca ulaşabiliyor. Gebze bölgesinde ikamet eden gençler ise Gebze Olimpik Yüzme Havuzu’nda bulunan koordinatörlerden başvuru formuna ulaşabilecek.

KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Gençlerin kayıt sırasında yanlarında bir adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve KPSS sonuç belgesini bulundurması gerekiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMEN ÜCRETSİZ

Özel antrenörlerin hazırlık programları çok pahalı olduğu için spor özel yetenek sınavlarına gidemeyen ve bu nedenle hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan gençler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları’nda hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bugüne kadar çok sayıda genç, Büyükşehir’in açtığı bu kurslara katılarak, BESYO, POMEM ve PAEM’in yanı sıra birçok üniversiteyle lisenin özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden bölümlerini kazanmaya başardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL