Büyükşehir ve Çayırova Yatırımları Değerlendirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Büyükşehir ve Çayırova Yatırımları Değerlendirildi Çayırova’da yapımı tamamlanan, devam eden..

Büyükşehir ve Çayırova Yatırımları Değerlendirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi.

Büyükşehir ve Çayırova Yatırımları Değerlendirildi

Çayırova’da yapımı tamamlanan, devam eden İlçe ve Büyükşehir Belediyelerinin yatırımlarının masaya yatırıldığı toplantıda planlanan projelerde ele alındı. Çayırova Belediyesi’nin tamamlamış olduğu projelerin yanısıra Büyükşehir Belediyesince de ilçeye kazandırılan projeleri değerlendiren heyet, yeni yapılacak yatırımlar hakkında da istişareler gerçekleştirdi.

4 Yılda 450 Milyon Lira Yatırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzununda değerlendirildiği toplantıda 2018 yılında Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin yapacağı yatırımlarda belirlendi. Çayırova’nın yapılan hizmetlerle sınıf atladığını ifade eden Demirci, yerel ve genel idareyle birlikte ilçenin dev yatırımlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Eğitim, sağlık, altyapı, üstyapı, ulaşım, çevre, kültürel ve sosyal yatırımlarla değişen gelişen bir Çayırova’yı hep birlikte inşa ettiklerini de sözlerine ekleyen Demirci, “Çayırova’mız Türkiye’nin nüfusu en çok artan ilçelerinden birisi.s Bu çerçevede Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız yatırımları en iyi şekilde hizmete sunmaya çalışıyoruz. İlçe belediyesi olarak 4 yılda birçok projeyi tamamladık. Yine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte dev yatırımları tamamladık. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılama adına adeta 4 yılda hizmet seferberliğini yerine getirerek 450 Milyonu bulan çalışmalara imza attık” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL