Genel Güncel Manşetler Spor

Büyükşehir’den atıcılık şampiyonası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 11-12 Kasım tarihlerinde “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atıcılık Şampiyonası” düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin Derince’deki Atış Poligonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyona Türkiye’nin en iyi 50..

Büyükşehir’den atıcılık şampiyonası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 11-12 Kasım tarihlerinde “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atıcılık Şampiyonası” düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin Derince’deki Atış Poligonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyona Türkiye’nin en iyi 50 sporcusuna ev sahipliği yapacak.

SEÇKİN SPORCULAR YER ALACAK

Atıcılık Şampiyonası Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonunda saat 09.00’da başlayacak. Şampiyonaya, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu’nun açıkladığı güncel Türkiye sıralamasına göre ilk 50 sporcu ile Mili Takımda görev almış genç bayan – erkek sporcular katılacak. Ayrıca 2017 yılında Kocaeli’nde, Federasyonun düzenlemiş olduğu müsabakalara katılmış olan sporcular da Şampiyonaya katılabilecek.

DEĞERLENDİRME TEK KATEGORİ ÜZERİNDEN

Müsabakada tek kategori üzerinden değerlendirilme yapılacak. Müsabakalar 2 gün 75 +50 atış + final atışı şeklinde olacak. Şampiyonaya katılacak olan yabancı sporcular Türkiye Atıcılık Federasyonu’na başvuru yapacak. Şampiyonada başarılı olan ilk 6 sporcuya ödül verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL