Cadde ve sokaklar bayrama hazır hale getiriliyor

İzmit sokaklarında ‘sıfır kilometre’ bayram temizliği   Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden beri caddelerde temizlik ve dezenfekte işlemlerini sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, yeni aldığı sıfır kilometre araçlarla cadde ve sokakları..

Cadde ve sokaklar bayrama hazır hale getiriliyor

İzmit sokaklarında ‘sıfır kilometre’ bayram temizliği

 

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden beri caddelerde temizlik ve dezenfekte işlemlerini sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, yeni aldığı sıfır kilometre araçlarla cadde ve sokakları bayrama hazır hale getiriyor

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden beri gece gündüz demeden caddelerde temizlik ve dezenfekte işlemi sağlayan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha iyi ve daha sağlıklı bir hizmet için alınan yeni araçlarına kavuştu. Öncesinde eski oldukları için zaman zaman arıza çıkaran ve personele zorluk çıkartan araçlar yerine gelen sıfır araçlar ile birlikte ekipler İzmit’in cadde ve sokaklarını Kurban Bayramı’na hazır hale getirdi.

Çalışmalar Titizlikle Devam Ediyor

 

Gerçekleştirdiği çalışmalarda halkın sağlığını ön planda tutan İzmit Belediyesi, yeni normalleşme döneminin yaşandığı bugünlerde ve Kurban Bayramı öncesinde kentin dört bir yanında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yetkililer tarafından İzmit Belediyesinin kendi envanterine aldığı yeni araçlarla birlikte temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL