Çakır, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gelecek Partisi Körfez’de moral buldu Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır gün boyu Körfez ilçesindeydi. İlçe Başkanı Mustafa Bükin ve yönetimiyle birlikte esnaf turu yapan başkan Serap Çakır’a gösterilen yoğun..

Çakır, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gelecek Partisi Körfez’de moral buldu

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır gün boyu Körfez ilçesindeydi. İlçe Başkanı Mustafa Bükin ve yönetimiyle birlikte esnaf turu yapan başkan Serap Çakır’a gösterilen yoğun ilgi moralleri yükseltti. Ziyaretler sırasında yarın (17 Mart 2022) idrak edilecek olan Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtıldı.

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  Çakır, ilçe başkanı Mustafa Bükin ile birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundu. Seçim dönemi olmamasına rağmen kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar, yaşanan ekonomik krizle ilgili tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşları dinleyen Çakır, “Sizleri dinlemek, dertlerinize ortak olmak için buradayım. Umutsuzluğa kapılmak yok. Güzel günler GELECEK” diyerek ziyaret turunu devam ettirdi. Çakır ile Bükin, vatandaşın Berat Kandilini de kutlayarak, ilahi rahmetin tecelli ettiği bu faziletli gecenin günahlardan arınıp hayırlı başlangıçlar yapmamıza vesile olmasını temenni ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL