Çakır, Ses gazetesini ziyaret etti

Başkan Çakır’dan Ses Gazetesi’ne ziyaret   Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kocaeli Ses gazetesini ziyaret etti. Başkan Çakır’ı, geçtiğimiz aylarda uğradığı menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Kocaeli..

Çakır, Ses gazetesini ziyaret etti

Başkan Çakır’dan Ses Gazetesi’ne ziyaret

 

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kocaeli Ses gazetesini ziyaret etti.

Başkan Çakır’ı, geçtiğimiz aylarda uğradığı menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Kocaeli Ses gazetesinin kurucusu Güngör Arslan’ın kızı, gazetenin imtiyaz sahibi Nazlıcan Arslan ile merhum gazetecinin eşi Suna Arslan karşıladı.

Güngör Arslan’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, parti olarak hukuki süreci takip ettiklerini belirtti. Bir gazeteci olarak da basın özgürlüğünün birtakım çevreler tarafından eskiden beri bastırılmak istendiğine sıkça şahit olduğunu ifade eden Başkan Çakır, Güngör Arslan’ı bir basın şehidi olarak daima hatırlayacaklarını söyledi.

Başkan Çakır’a ziyareti sırasında İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çetinkaya da eşlik etti.

Yerel ve genel siyasetin yanı sıra kent sorunlarının da gündeme geldiği ziyarette başkan Çakır’a İzmit ile ilgili parti çalışmaları soruldu.

Başkan Çakır, partilerinin adalet, demokrasi, refah, eşitlik, siyasi ahlak ilkelerine uygun bir şekilde yol izlediğini ve Kocaeli’nin her ilçesine ihtiyacı doğrultusunda hizmet sunulacağını belirtti.

Kocaeli hem sanayi hem de bir liman kentidir. İleri teknoloji yatırımlarını çeken bir cazibe merkezidir.

Türkiye ekonomisine sağladığı katkıların aksine Türkiye’nin en borçlu belediyelerine sahip olan ilimizde birçok sorun var. Kentsel dönüşümden trafik sorununa, hava kirliliğinden sosyal donatı alan yetersizliğine, spor dalları alan eksikliklerden imar sorununa, tarım ve hayvancılık alanlarında pek çok sorunla cebelleşen ve çözüm bulunamayan her geçen gün sorunların arttığı bir ilde yaşamaya çalışıyoruz. Yüksek katma değere sahip olmasına rağmen yeterli ve gerekli hizmetler alınamamakta.

İnsanların yaşam kalitesini yükseltecek ve sanayiye doymuş ilimizde vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltecek, yaşam kalitesini yükseltecek projeler üreterek daha yaşanılır bir il haline getirme planlarımız var.

Umarım bu fırsat elimize geçer ve planladığımız, hayal ettiğimiz ve uygulayacağımız hizmetlerle ortaya koyacağımız farkı vatandaşlarımıza gösterme şansımız olur.

Bugün de halkımızla iç içeyiz, yarın da aynı çizgide ilerleyeceğiz. Hizmet için çıktığımız bu yolda sorunları yerinde tespit ederek çözüm üreten bir anlayışla var olduk ve bu yolda ilerleyeceğiz.

Ziyaret sonunda İl Başkanı Serap Çakır ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ,Nazlıcan Arslan’a hediyelerini takdim ederek ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL