Çalışanların haklı talep ve mücadelelerine destek

Demir : ‘Emek en yüce değerdir’ Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Türk Metal Sendikası tarafından İzmit’te düzenlenen mitinge katıldı. Demir, sendika başkanlarıyla yaptığı görüşmede genel başkanları Prof. Dr…

Çalışanların haklı talep ve mücadelelerine destek

Demir : ‘Emek en yüce değerdir’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Türk Metal Sendikası tarafından İzmit’te düzenlenen mitinge katıldı. Demir, sendika başkanlarıyla yaptığı görüşmede genel başkanları Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletirken, emeğin en yüce değer olduğunu vurguladı, çalışanların haklı talep ve mücadelelerine destek verdiklerini söyledi.

 Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte miting alanındaki yerini aldı. Kalabalık bir heyetle erken saatlerde alana gelen Doğan Demir, burada sendika yöneticileriyle bire bir temaslarda bulundu. Büyük katılımla gerçekleşen mitingde verilen hak arama mücadelesine parti olarak destek verdiklerini belirten Demir, 2022’nin seçim yılı olacağını, alandaki görüntünün değişimin sinyali olduğunu vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL