“Çalışmalar en kısa zamanda bitecek”

İzmit Halk Market çok yakında faaliyete geçiyor  Üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Halk Marketi yakın zamanda vatandaşla buluşturuyor Üreten belediye İzmit Belediyesi,..

“Çalışmalar en kısa zamanda bitecek”

İzmit Halk Market çok yakında faaliyete geçiyor 

Üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Halk Marketi yakın zamanda vatandaşla buluşturuyor

Üreten belediye İzmit Belediyesi, kentte üretimi ve üreticiyi destekleyen projelerine devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların doğal ve kaliteli ürüne ulaşabileceği Halk Market Projesi yakın zamanda faaliyetine başlayacak. İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ‘Halk Market’ projesi ile hem yerli üreticiye destek verilecek, hem istihdam sağlanacak hem de vatandaşlarla doğal ve ekonomik ürünler aracısız olarak buluşacak.

VATANDAŞ DOĞAL ÜRÜNLE BULUŞACAK 

Sonradan sayısı artması planlanan Halk Market’in ilk şubesinin yerini kesinleştiren Başkan Hürriyet, ekibi ile birlikte markette incelemelerde bulundu. Dükkânın eksikliklerini yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, en kısa zamanda çalışmaların bitirilerek, Halk Market’i vatandaşla buluşturacaklarını ifade etti. Kırsal kalkınmada önemli bir rol oynayacak olan Halk Market, kooperatifçiliği geliştirerek İzmitlileri doğal ürünle bir araya getirecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL