Manşetler Surmanset

Çayırova Ak Parti’de Yönetime Sürpriz İsimler!

Çayırova’da 15 Ekim Pazar günü yapılacak kongre öncesinde yönetim listesi şekillenmeye başladı. Ali Osman Gür’ün muhtemel tek liste ile aday olacağı kongrede yönetime sürpriz isimlerin gireceği ise kulislerde konuşulmaya başladı..

Çayırova Ak Parti’de Yönetime Sürpriz İsimler!

Çayırova’da 15 Ekim Pazar günü yapılacak kongre öncesinde yönetim listesi şekillenmeye başladı.

Ali Osman Gür’ün muhtemel tek liste ile aday olacağı kongrede yönetime sürpriz isimlerin gireceği ise kulislerde konuşulmaya başladı bile. Metal yorgunluk sebebiyle yeni yüzlerle devam kararı alan Ak Parti Çayırova teşkilatında yönetime girmek için kulis yapan ve çalışma yürüten bir çok isim veto edilirken, tavsiyeler üzerine listeye genç ve bir çok yeni isimin gireceği iddia edildi.

Ak Parti teşkilatlarına yakın isimler, Ali Osman Gür başkanlığında hazırlanacak olan yeni yönetimde her kesimden isimlere yer verilerek parti tabanını daha geniş bir kitleye hakim olacak şekilde dizayn edileceğini belirtti. Partide uzun yıllar siyaset yapan bir çok isimin yeni yönetimde görev almayacağı ve tabanda karşılık bulacak genç ve dinamik isimlerle güçlü bir kadro kurulacağı da gelen bilgiler arasında.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL