Manşetler Surmanset

Çayırova Belediyesi 15 Adet Arazisini Satacak!

Çayırova Belediyesi’nin Salı günü yapılacak olan Ekim ayı meclis oturumuna arazi satışları damga vuracak. Çayırova Belediyesi tarafından hazırlanan gündem maddelerinin içerisinde özellikle arazi satışları ile ilgili olan gündemin 2. Maddesi..

Çayırova Belediyesi 15 Adet Arazisini Satacak!

Çayırova Belediyesi’nin Salı günü yapılacak olan Ekim ayı meclis oturumuna arazi satışları damga vuracak.

Çayırova Belediyesi tarafından hazırlanan gündem maddelerinin içerisinde özellikle arazi satışları ile ilgili olan gündemin 2. Maddesi hem muhalefet meclis üyelerinin hem de Çayırovalı vatandaşların tepkisini çekti.

TOPLAMDA 26 DÖNÜME YAKIN ARAZİ SATILACAK

Toplamda 15 parça arazinin satışa çıkarılması için Salı günü meclis kararı alacak olan Çayırova Belediyesi daha öncede bazı meclis toplantılarında arazi satışları ile gündeme gelmişti. Toplamda 25.865 m2 civarında bir arazinin satışa çıkarılacağı belirtilen gündem şimdiden Çayırova’da en çok konuşulan gündem maddesi oldu.

ALİ UÇAR TEPKİ GÖSTERDİ

Duruma tepki gösteren Saadet Partisi Meclis Üyesi Ali Uçar sosyal medya hesabından “Sat Sat Bitmiyor, Ekim ayı meclisinde Çayırovalıların satılacak olan arazileri nerdeyse 26 dönüm. 2017’de satılan arazi bildiğimiz 60 dönüm üzeri, çalışınca oluyor” sözleriyle paylaştı. Salı günü yapılacak olan meclis toplantısının ise şimdiden yoğun tartışmalara neden olacağı görülüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL