Manşetler Surmanset

Çayırova Belediyesi Eylül Meclisi Yapıldı

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis oturumu bugün Şevki Demirci başkanlığında gerçekleştirildi. Toplamda 4 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısına Emek ve İnönü Mahallesi sakinlerinin kronik sorunu damga vurdu. Daha..

Çayırova Belediyesi Eylül Meclisi Yapıldı

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis oturumu bugün Şevki Demirci başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplamda 4 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısına Emek ve İnönü Mahallesi sakinlerinin kronik sorunu damga vurdu. Daha önce Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin defalarca söz vermesine rağmen hala bir sonuca ulaşmayan Emek ve İnönü Mahallesinde ki kentsel dönüşüm sorunu bugün ki mecliste de en çok üzerine konuşulan ve tartışılan konu oldu.

DEMİRCİ: 10 GÜNLÜK TATİL İÇ EKONOMİ İÇİN ŞARTTI

Gündem maddelerine geçilmeden önce gündem dışı konuşmaların yapıldığı toplantıda ilk sözü Başkan Demirci aldı. 10 günlük tatilin ardından çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Demirci: “10 günlük tatil özellikle Ülkemizin iç ekonomisi için can verici bir hamle olmuştur. Bu vesile ile hem geçmiş Kurban Bayramınızı hem de 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum. Öte yandan içimizi kanatan ve Arakan’da yaşanan Müslüman katliamını da şiddetle kınıyorum” dedi.

KOÇ: ÇAYIROVA’DA Kİ 30 AĞUTOS ANMALARINDA TEK BİR ASKER YOKTU! UTANÇ VERİCİ

Gündem dışı söz alan bir isim ise CHP grup sözücüsü Halis Koç oldu. Herkesin geçmiş Kurban bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Koç, Arakan’da yaşanan katliamı da grubu ve partisi adına kınadı. Çayırova’da ki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da değinen Koç:  “30 Ağustos gibi müstesna bir Zaferin yıl dönümünde Çayırova’da yapılan kutlamalara Türk Silahlı Kuvvetleri’nden tek bir personelin dahi katılmamış olması Ülkemizin ne halde olduğunun açık göstergesidir. Bu hem Milli Mücadeleye hem de kahramanlarımıza saygısızlıktır” dedi.

ÖZÇELİK: MÜSLÜMAN ZULÜMÜNÜN SON BULMASI İSLAM BİRLİĞİ İLE OLUR

Koç’un ardından söz alan Saadet Partisi Grup Sözcüsü Zeki Özçelik’te hem geçmiş Kurban bayramını hem de 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Arakan’da yaşanan utanç verici vahşeti de gündemine taşıdı. Bu tarz katliamların ancak İslam Birliği ile son bulacağını belirten Özçelik, AB ve ABD’den medet umanlar her daim yanılmıştır dedi.

Gündem dışı konuşmaların ardından ise gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL