Manşetler Surmanset

Çayırova Belediyesi O Araziyi Sattı!

Çayırova Belediyesi tarafından daha önce de birkaç kez satış için ihaleye çıkarılan fakat alıcısı çıkmadığı için satışı gerçekleştirilemeyen değerli arazi, geçtiğimiz hafta içi yapılan ihale ile sessiz sedasız satıldı. Çayırova..

Çayırova Belediyesi   O Araziyi Sattı!

Çayırova Belediyesi tarafından daha önce de birkaç kez satış için ihaleye çıkarılan fakat alıcısı çıkmadığı için satışı gerçekleştirilemeyen değerli arazi, geçtiğimiz hafta içi yapılan ihale ile sessiz sedasız satıldı.

Çayırova Belediyesi’nin, Akse Mahallesi, Rahmi Dibek Caddesi üzerinde bulunan eski Palgaz binasının olduğu yerde ki 3 bin 230 metre karelik belediye hizmet alanı araziyi geçtiğimiz hafta içi yapılan ihale ile sattığı öğrenildi.

Konuyla ilgili Çayırova Belediyesi tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, arazinin kaç paraya kime satıldığı henüz bilinmiyor. Kamuoyunda uzun süre tartışılan arazinin satışı için daha önce ki meclis toplantısında Ak Partili üyelerin oyları ile yetki alınmıştı. Oldukça önemli bir konumda ve değerli olan bu araziye ilk iki ihalede alıcı çıkmaması ise kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı.

KAMUOYUNDA TEPKİYE NEDEN OLDU

Aynı bölgede benzer niteliklerde boş hizmet alanı olmadığı için satışı tepkilere sebep olan arazinin ihalesine kaç firmanın teklif verdiği ve ne fiyatla satıldığı ise henüz bilinmiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Çayırova Belediye meclis toplantısında satışa çıkarılması talep edilen 15 adet arazinin yankıları sürerken, stratejik bir konumda bulunan bu arazinin satışı da kamuoyunda tepkilere neden oldu.

EMSALSİZ VE DEĞERLİ BİR ARAZİ

Aynı bölgede emsal araziler için metrekaresine 4 Bin TL ile 6 Bin TL arasında değişen fiyatlar talep edilirken, Belediyenin o bölgede neredeyse emsalsiz olarak nitelendirilen arazisinin metre kare fiyatının kaç paradan satıldığı ise en çok merak edilen konu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL