Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova Belediyesinde“İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi” | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler

Çayırova Belediyesinde“İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi”

Çayırova Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine Devam ediyor Hizmet içi eğitimlerine ayrı bir önem veren ve belirli aralıklarla farklı konularda eğitim seminerleri düzenleyen Çayırova Belediyesi, eğitim faaliyetlerine “İş Sağlığı ve İş..

Çayırova Belediyesinde“İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi”

Çayırova Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine Devam ediyor

Hizmet içi eğitimlerine ayrı bir önem veren ve belirli aralıklarla farklı konularda eğitim seminerleri düzenleyen Çayırova Belediyesi, eğitim faaliyetlerine “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi” ile devam etti.

Belediyenin ağır ve tehlikeli iş kollarında çalışan personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitimde İş Güvenliği
Uzmanları iş güvenliğini tehdit eden unsurlar, risk analizi ve riskleri ortadan kaldıracak tedbirlere ilişkin bilgi verdi. 3 gün süren eğitim süresinde belediye bünyesindeki memur,sözleşmeli ve işçi personeli olmak üzere 60 personel katıldı.

İş Güveliği Uzmanı Cevat Çalışır ve Bedriye Gürcan’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerinde genel iş güvenliği kuralları, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konuları ele alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL