“Çayırova Belediyesinin basın  kuruluşları arasında uyguladığı farklı tutumu.. “

Çayırova Belediyesinin basın  kuruluşları arasında uyguladığı tutumu MERAK ETTİK!   Yerel seçimlerin akabinde Çayırova Belediyesinin ilçedeki basın  kuruluşları arasında uyguladığı ayrımcı tutum merakımızı çekmişti. Çeşitli vesilelerle gündeme getirmek istediğimiz halde..

“Çayırova Belediyesinin basın  kuruluşları arasında uyguladığı farklı tutumu.. “

Çayırova Belediyesinin basın  kuruluşları arasında uyguladığı tutumu

MERAK ETTİK!

 

Yerel seçimlerin akabinde Çayırova Belediyesinin ilçedeki basın  kuruluşları arasında uyguladığı ayrımcı tutum merakımızı çekmişti.

Çeşitli vesilelerle gündeme getirmek istediğimiz halde biraz daha bekleyelim diyerek ertelediğimiz merakımıza artık dur diyemedik. Ve sormak istedik  basın konusunda ayrıcalık niye?

Sayın Başkan göreve geldikten sonra Kocaeli’de Bugün olarak ziyaret etmek istedik. Tam 9 gün dönüş olmadı bilahare çat kapı ziyaret etmek durumunda kaldık.

Reklamlar dağıtılırken Çayırova’ daki bir basın kuruluşu olarak niye göz ardı edildik, edilmeye devam ediliyoruz. İlçe dışındaki basına reklam verilirken ölçü neydi?

Bazı basın kuruluşlarının bir araya gelerek Belediyeden ‘bir şekilde’ iş  alması doğrumu, doğruysa etik mi?

Basın bayramı ziyaretinde belli basın kuruluşlarına ziyaret  yapılırken ölçü ne oldu?

 

Yayın hayatımızda tarafsız olmanın gayreti içerisinde görev yapmaya çalışıyoruz. Bilhassa Belediye haberleri konusunda Çayırova hep önceliğimiz olmuştur. Buna rağmen sebebini anlayamadığımız bir tarafgirlik görmekteyiz.

Soruyoruz sayın başkan ve ekibine neden?

Sadece MERAK ETTİK!

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL