Manşetler Surmanset

Çayırova Bilgi Evleri’nde ki Skandal Eksiklik!

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılan ve önemli bir hizmet ihtiyacını gideren Bilgi Evleri, Çocuk Kulübü, Semt Konakları ve Gençlik Merkezleri ile ilgili hizmet binalarında ki eksiklikler büyük sorunlara sebep olabilir. Çayırova..

Çayırova Bilgi Evleri’nde ki Skandal Eksiklik!

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılan ve önemli bir hizmet ihtiyacını gideren Bilgi Evleri, Çocuk Kulübü, Semt Konakları ve Gençlik Merkezleri ile ilgili hizmet binalarında ki eksiklikler büyük sorunlara sebep olabilir.

Çayırova Belediyesi tarafından hizmete açılan yeni bilgi evleri, semt konakları ve gençlik merkezleri Çayırova’da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bu ilgi ise yapılan çalışmanın doğru olduğunu gösterir nitelikte, fakat hizmet binalarında göze çarpan ciddi eksiklikler ise bu önemli hizmetlere gölge düşürür nitelikte.

“YANGIN MERDİVENLERİ NEDEN YOK?”

Çayırova’da hizmete açılan ve çok amaçlı kullanılan bu hizmet binalarında göze çarpan en büyük eksiklik yangın merdivenlerinin olmayışı. Olası bir yangın durumunda binanın en ideal şekilde tahliyesini sağlayan yangın merdivenlerinin eksikliği dikkatlerden kaçmadı. Durum ile ilgili olarak Atatürk Mahallesi’nde bazı vatandaşlar gazetemize ulaşarak tepkilerini dile getirirken, bu eksikliğin ihaleyi alan yüklenici firma tarafından neden giderilmediği ise akıllara denetimde sıkıntılar mı var sorusunu getirdi. Aynı sorunun Emek ve İnönü Mahallesinde bulunan binalarda da olduğu görüldü.

AKILLARA KONYA’DA YAŞANAN FACİA GELDİ

Konuyla ilgili olarak tepki gösteren vatandaşlar Atatürk Mahallesi’nde hizmete başlayan binanın sonradan bir kat daha eklenerek yükseldiğini fakat yangın merdivenin yapılmadığını belirtti. Vatandaşların bu söylemi ise akıllara Konya’da yaşanan öğrenci yurdu faciasını akıllara getirdi. 11 çocuğumuzun vefatı ile sonuçlanan yangın faciasına yurt binasının denetimsizliği sebep olmuştu. Bu hususta bölgemizde ki minik öğrencilerin eğitim gördüğü bu bilgi evlerinde gerekli denetimlerin yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor.

Konu ile ilgili olarak Çayırova Belediyesi’nin en kısa zamanda bir açıklama yapması beklenirken, yetkililerin ise özellikle yangın merdivenleri ile ilgili olarak bir tedbir alması bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL