Manşetler Surmanset

Çayırova CHP’de Kaya Adaylığını Resmen Açıkladı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selhattin Kaya 9 Aralık günü gerçekleşecek olan İlçe Kongresi öncesinde gerçekleştirdiği toplantı ile adaylığını resmen açıkladı. 9 Aralık Cumartesi günü Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleşecek olan..

Çayırova CHP’de Kaya Adaylığını Resmen Açıkladı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selhattin Kaya 9 Aralık günü gerçekleşecek olan İlçe Kongresi öncesinde gerçekleştirdiği toplantı ile adaylığını resmen açıkladı.

9 Aralık Cumartesi günü Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleşecek olan CHP Çayırova İlçe Örgütü 4. Olağan Kongresi öncesinde mevcut ilçe başkanı Selahattin Kaya düzenlediği basın toplantısı ile yeni dönem de aday olacağını açıkladı. İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Kaya: “2019 seçimleri için iddiamda inancımda tamdır. Bu iddiamı ve inancımı ortaya koymak ve CHP’yi ilçemizde yeniden iktidar yapmak için çalışmaya hazırım ve ilçe başkanlığına adayım” dedi.

İlçe Başkanı Selahattin Kaya adaylık açıklaması sırasında oldukça önemli açıklamalarda da bulundu. Kaya’nın iddialı açıklamalarını Pazartesi günü Kocaeli’de Bugün Gazetesinde okuyabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL