Çayırova DEVA ziyaretlere devam ediyor

Çayırova DEVA Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini Ziyaret Etti Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı ilçe genelindeki sivil toplum kuruluşları ve dernek  ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün  İlçe..

Çayırova DEVA ziyaretlere devam ediyor

Çayırova DEVA Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini Ziyaret Etti

Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı ilçe genelindeki sivil toplum kuruluşları ve dernek  ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün  İlçe Başkanı Mehmet Saraç,İl Başkan Yardımcıları; Ensar Emir ve Özlem Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Külte ve Gökmen Kaplan ile beraber Çayırova Küçük Sanayi Sitesi  Kooperatifi  Başkanı Haydar Demirkıran ve Kooperatif yöneticilerini  ziyaret ettiler.

Başkan Demirkıran programda yaptığı konuşmada; Bugün bizleri ziyaret eden Deva Çayırova ailesine ; başta İlçe Başkanı Mehmet Bey olmak üzere çok teşekkür ederim. İlçemizin problemleri ve sanayi sitesi  projemizi  istişare ettik. En kısa zamanda Deva ailesine iade-i ziyarette bulunacağız dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ‘ta programda yaptığı konuşmada ; Bu akşam ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarında biri olan Sanayi Sitesi Kooperatifimizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır ilçemizdeki  bir sıkıntıyı çözmek için yine bu ilçenin esnafları ve emekçilerinin bir araya gelerek kurdukları bu kooperatifin mücadelesine şahidiz. Umarım ki bu mücadelenin sonucunda ilçemizin bu sıkıntıları çözülür. Deva Partisi olarak bizde bu mücadelenin yanında ve takipçisi olacağız. Haydar Başkana ve çok değerli yönetici arkadaşlarımıza nezaketleri ve misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL