Çayırova DEVA ziyaretlerine devam ediyor

Çayırova DEVA’dan İlçe Emniyet Müdürü Aldemir’e Ziyaret: 8 Kasım Pazar Günü Teşkilat Binasının açılışını , aynı günde ilk Kongresini gerçekleştiren ve yönetimini oluşturan Çayırova DEVA Partisi, ilçe genelinde ki ziyaretlerine..

Çayırova DEVA ziyaretlerine devam ediyor

Çayırova DEVA’dan İlçe Emniyet Müdürü Aldemir’e Ziyaret:

8 Kasım Pazar Günü Teşkilat Binasının açılışını , aynı günde ilk Kongresini gerçekleştiren ve yönetimini oluşturan Çayırova DEVA Partisi, ilçe genelinde ki ziyaretlerine de hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretlerine ilk olarak İlçe Kaymakamı Gözen  ile başlayan Çayırova DEVA Partisi yönetimi daha sonra Belediye Başkanı Çiftçiyi  ziyaret etmişti. İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi 7 Ocak Perşembe günü de İlçe Emniyet Müdürü  Tuncel Aldemir’i ziyaret etti.

Ziyarette  İl Yöneticisi Özlem Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Yapılan ziyaretten ötürü DEVA Partisi yöneticilerine teşekkür eden Aldemir , hayırlı olsun dileklerini de iletti. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise” Çayırova İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın : Tuncel ALDEMİR Bey’i, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın: Özlem Kaya Hanımefendi ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla makamında ziyaret ettik.

Pandemi sürecinde canla başla görevlerini yapan Emniyet görevlilerimize Tuncel Beyin şahsında şükranlarımızı sunduk.Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda yöneticimizle katıldığımız ziyarette Çayırova ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Tuncel Bey’e misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ederim’’ dedi. Başkan Saraç ayrıca ilçe genelinde ki ziyaretlerinin de devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL