Çayırova DEVA’da açılış ve Kongre Gerçekleştirildi

DEVA Çayırova açılışını ve 1.olağan kongresini yaptı  8 Kasım Pazar günü gerçekleşen DEVA Partisi Çayırova İlçe teşkilat binasının açılış programı ve 1’inci Olağan Kongreye  Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Genel..

Çayırova DEVA’da açılış ve Kongre Gerçekleştirildi

DEVA Çayırova açılışını ve 1.olağan kongresini yaptı 

8 Kasım Pazar günü gerçekleşen DEVA Partisi Çayırova İlçe teşkilat binasının açılış programı ve 1’inci Olağan Kongreye  Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Ali Ufuk Yaşar, Cem Avşar İl Başkan Yardımcısı Orhan Sarısüleyman, Deva Partisi İl Yöneticileri. İlçe Başkanları, Çayırova’ daki Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhtarlar, STK’lar, Dernek Başkanları ve Spor Klüplerinin yöneticileri katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Deva Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Açılışımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Çayırova’da 120 kişi ile görüşmeler yaparak ilçe yönetimini oluşturduk. Siyasetin yeni yüzlerini sizlerle buluşturacağız” dedi.

Deva Partisi Teşkilat Başkanı Nihat Ergün, ” Deva Partisi çözüm ve atılım yapacak. Dertlerimizin devası her alanda yeniden atılım yapmaktır. Ülkemizin çölleşmesini istemediğimiz için Deva Partisi kuruldu. Bir yağmur geliyor. Yağmurdan önce damlalar düşer. Bir damla da Çayırova’ya düştü. Damlalar artıyor yağmura dönüşecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından teşkilat binası açılışı yapıldı.

Açılış sonrası 1.Olağan kongre için kongre salonuna geçildi.

Çayırova Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede açılış ve yoklamanın ardından divan oluşturuldu. Divana oluşumundan sonra duruşu ve istiklal marşının okundu.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığının birinci olağan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Mehmet Saraç tek aday oldu. Mehmet Saraç’ın yönetim kurulu listesi yapılan seçim sonucu onaydı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL