Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Ziyareti

Çayırova DEVA’dan  Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Derneği’ne  Ziyaret Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri; aynı hizmet binasında faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği  ve..

Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Ziyareti

Çayırova DEVA’dan  Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Derneği’ne  Ziyaret

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri; aynı hizmet binasında faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği  ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneği Çayırova İlçe Başkanı Özcan Özdemir  programda yaptığı konuşmada ; Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetici  arkadaşlara teşekkür ederim.  Bizler ilçemizin ve ülkemizin gençliğine hizmet ediyoruz. Toplumumuzu ötekileştiren kutuplaştıran söylemlerden uzak duruyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmetlerimiz devam edecek dedi.

Cansuyu Yardımlaşma Derneği  Şube Başkanı Öner Bozkurt ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu  başkana ve yönetici arkadaşlara teşekkür ettiğini ifade etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ‘ta programda yaptığı konuşmada ; Bugün ülkemizin ve dünyanın daha adil bir yaşam alanı olması için gece gündüz canla başla mücadele veren ve bu konuda binlerce genç yetiştiren Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret ettik. Benim  için önemli bir değeri olan bu kurumu ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Özcan Bey’e ve Öner Bey’e misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL