Çayırova DEVA’dan İYİ Parti’ye Ziyaret

DEVA Çayırova’dan  İYİ Parti Çayırova’ya   Ziyaret DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığına  bir ziyaret  gerçekleştirdi. DEVA Partisi Çayırova İlçe..

Çayırova DEVA’dan İYİ Parti’ye Ziyaret

DEVA Çayırova’dan  İYİ Parti Çayırova’ya   Ziyaret

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığına  bir ziyaret  gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve yönetimi 24 Mart  Çarşamba günü İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı M.Şeref  Uzunal’ı   ve yönetimini  ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Deva Çayırova’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uzunal ve yönetimine Başkan Saraç iade-i ziyarette bulunmuş oldu.

Uzunal program da yaptığı konuşmada ; Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugünde  Başkan Saraç ve yönetimi bizlere iade-i ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri  için Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın:  Saraç ve yönetimine  teşekkür ederim. dedi.

Saraç ise  program da yaptığı konuşma da; bizlere daha önce  hayırlı olsun ziyaretin de bulunan İyi Parti  İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine bugün bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bu vesileyle de İlçemizin ve Ülkemizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme imkanı bulduk. Pandemi, derinleşen Ekonomik kriz ve işsizlik ülke insanımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemiz de bile bu sıkıntılar çok derinden hissediliyor. İnşaallah Deva Partimizin iktidarında insan onuruna yakışır bir Türkiye’yi Yerel yönetimlerde de Çayırova’yı hep birlikte inşa edeceğiz dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL