Manşetler Surmanset

Çayırova Emniyetine 10 Polis Memuru Daha Katılacak

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 Polis Memurunun daha katılacağını belirtti. Çayırova Emniyetine Müdürlüğüne yeni atamaların olduğunu söyleyen Gür: “Aralık ayında Çayırova Emniyet..

Çayırova Emniyetine 10 Polis Memuru Daha Katılacak

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 Polis Memurunun daha katılacağını belirtti.

Çayırova Emniyetine Müdürlüğüne yeni atamaların olduğunu söyleyen Gür: “Aralık ayında Çayırova Emniyet müdürlüğümüze 10 polis memuru katılacaktır. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bir önceki Emniyet müdürümüz Ahmet Turan Güneş ve yeni Emniyet müdürümüz Erkan Gürbüz’e çok teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Yeni İlçe Emniyet müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Gür “Çayırova’mıza yeni atanan Emniyet Müdürümüz Erkan Gürbüz beyfendiyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Çayırova için çok önemli bir değer olduğunu düşündüğüm Emniyet müdürümüze başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL