‘Çayırova Hamsi Festivali’ Başladı

Çayırova Belediyesi ve Çayırova’da ki yöresel dernekler tarafından bu yıl 2. si düzenlenen Çayırova Hamsi Festivali, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Festivale;Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,..

‘Çayırova Hamsi Festivali’ Başladı
Çayırova Belediyesi ve Çayırova’da ki yöresel dernekler tarafından bu yıl 2. si düzenlenen Çayırova Hamsi Festivali, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Festivale;Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz, Çayırova Afyonlular Dernek Başkanı Ahmet Ünal, Çayırova Bayburtlular Dernek Başkanı Murat Şentürk, Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Ahmet Akçay, Çayırova Giresunlular Dernek Başkanı Aydın Turan, Çayırova Karslılar Dernek Başkanı Atilla Kızılboğa, Çayırova Kastamonulular Dernek Başkanı  Erdal Önemli, Çayırova Kırşehirliler Dernek Başkanı Fatih Soylu, Çayırova Ordulular Dernek Başkanı Ramazan Demir, Çayırova Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın, Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu ve vatandaşlar katıldı.
Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz, Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu ve  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin konuşmalarının ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yaptığı konuşmalarında; “Böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlikte aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Kocaeli; sadece 81 ilden vatandaşımızın bir arada yaşadığı bir yer değil. Aynı zamanda gönül coğrafyamızın bütün şehirlerinden insanlarımızın buluştuğu ve birlikte yaşadığı müstesna bir şehirdir. Dünyada bile böyle güzel bir şehir bulmak çok zor. O nedenle biz çok şanslı insanlarız. Kocaeli’nin en son ilçe olan ve en hızlı gelişen ilçesi Çayırova’dır. Çayırova’nın ilçe olması ile birlikte burada hızlı bir hamle başladı. Şuanda nüfusu en hızlı artan ilçemiz Çayırova’dır. Çayırova’ya her geldiğimde bu değişimi ve güzelliği görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu  noktada Çayırova Belediyemize Büyükşehir Belediyemizle çok uyumlu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Çayırova’da yapılan yüzme havuzu bitmek üzere, şuan temizliği yapılıyor. Şimdi Çayırova’ya bir hastane lazım ancak bu kadar büyük bir alan bulmak mümkün değil. Şevki Başkanımız imar uygulamasından elde ettiği en değerli 60 dönümlük yeri Hastane için tahsis etmeyi teklif etti. Büyükşehir Belediyemizde gerekli desteği verdi ve bizde Çayırova’ya hastane yapımı konusunu yatırım programımıza koyduk. Bu yıl içerisinde temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde Çayırova son derece modern ve güzel bir hastaneye kavuşacaktır. Bu birlikte çalışmanın bereketidir. Çayırova halkı hizmetin en güzeline layıktır. Çayırova’da ki yöresel derneklerimizin katkılarıyla düzenlenen bu organizasyonu birlik ve beraberliğimiz için önemsiyoruz.” diyen Başbakan Yardımcısı Işık, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Işık, Vali Aksoy ve protokol üyeleri Çayırova Hamsi Festivalinin açılış kurdelesini kestiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL