Çayırova İYİ Parti’den DEVA ziyareti

İYİ Parti Çayırova’ dan  DEVA Çayırova’ ya Hayırlı Olsun  Ziyareti İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı M. Şeref Uzunal  ve  İlçe  yönetim kurulu üyeleri DEVA  Partisi Çayırova ilçe başkanlığına  hayırlı olsun ..

Çayırova İYİ Parti’den DEVA ziyareti

İYİ Parti Çayırova’ dan  DEVA Çayırova’ ya Hayırlı Olsun  Ziyareti

İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı M. Şeref Uzunal  ve  İlçe  yönetim kurulu üyeleri DEVA  Partisi Çayırova ilçe başkanlığına  hayırlı olsun  ziyareti gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç  ve yönetimi  İyi Parti Çayırova ilçe başkanı M.Şeref  Uzunal’ı   ve yönetimini ilçe teşkilat binasında kabul etti.

Uzunal programda yaptığı konuşmada DEVA Partisi  Çayırova  teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan Saraç’a  ve yönetimine  misafirperverlikleri için teşekkür ederim dedi.

Saraç; program da yaptığı konuşmada; İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine nazik ziyaretleri  ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ederim.  Çayırova’mızın çok büyük sıkıntı ve problemleri var. İşsizlik, ekonomik krizle beraber ilçenin kronik sorunları Çayırova’lı vatandaşlarımızın yaşamlarını çok  etkiliyor. Bu sebeple bizler daha sık bir araya gelip problemlerimiz için istişarelerde bulunacağız dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL