Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova İyi Parti'ye Hayırlı olsun Ziyareti | Kocaelide Bugün

Çayırova İyi Parti’ye Hayırlı olsun Ziyareti

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu İyi Parti Çayırova İlçe başkanı Beyler Sevindik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İyi Parti çayırova ilçe başkanlığına atanan..

Çayırova İyi Parti’ye Hayırlı olsun Ziyareti

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu İyi Parti Çayırova İlçe başkanı Beyler Sevindik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İyi Parti çayırova ilçe başkanlığına atanan Beyler Sevindik geçtiğimiz günlerde İyi parti Çayırova ilçe teşkilatının 1. olağan kongresini gerçekleştirerek yönetimini kurdu. Atandığı günden ve yapılan olağan kongreden buyana daha da artan ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile getiren Sevindik; “Halkımız muhakkak en İYİ tercihini yaparak teveccühünü İYİ Partiden yana kullanacağına inanıyoruz” demiştir.

Yeni arayışlara çözüm; İYİ Parti,
Yerelde halkın nabzını dinleyerek sohbet edip istişarelerde bulunduklarını belirten Sevindik, alternatif arayış içerisindeki vatandaşın bu arayışını İYİ Parti’ de bulduğunu ve bu kararlarından dolayı memnun olduklarını belirtmiştir.

Çayırova İyi olacak, Kocaeli İyi olacak, Türkiye İyi olacak
Çayırova ilçemizden başlayarak bir sevgi dalgası oluşturup bu sevgi dalgasının Kocaeli iline oradan da tüm Türkiye’ye yankısının olacağını belirten Sevindik, yönetim kurulu tarafından pek çok projelerinin ilerleyen günlerde devreye gireceğinin de altını çizmiştir.

İlçe teşkilat açılışını Akşener Yapacak,
Meral Akşener in yoğun proğramına uygun bir tarihte çevre ilçelerle birlikte aynı tarihte açılış planladıklarını belirten Sevindik, Açılışımızı İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştireceklerini belirtmiştir.

Karşılıklı sohbet ve iyi niyet temennisiyle geçen görüşmede gazetemiz adına imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, başkan Sevindik’e çalışmalarında başarılar dilemiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL