Güncel Manşetler

Çayırova Kaymakamı’ndan TÜMSİAD’a iade-i Ziyaret

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Gözen, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Okuyucu, Yusuf..

Çayırova Kaymakamı’ndan TÜMSİAD’a iade-i Ziyaret

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Gözen, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Okuyucu, Yusuf Ekinci, Kerem Genç, Seyfettin Işık ve Necmettin Demirel tarafından karşılandı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret etmiş ve yeni görevinde başarılar dilemişti. Kaymakam Hasan Gözen, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Korkmaz, Kaymakam Gözen’e nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ederken, Kaymakam Gözen’de Başkan Korkmaz’a görevinde kolaylıklar dileyerek dernekten ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL