Manşetler Surmanset

Çayırova Meclisi Yapılamadı! Çevik Kuvvet Geldi

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclisi bugün gerçekleşmeden son buldu. Belediye meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin başkanlık etti. Toplantıyı Kentsel Dönüşüm sıkıntıları çözülemeyen Emek ve..

Çayırova Meclisi Yapılamadı! Çevik Kuvvet Geldi

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclisi bugün gerçekleşmeden son buldu.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin başkanlık etti. Toplantıyı Kentsel Dönüşüm sıkıntıları çözülemeyen Emek ve İnönü Mahalle sakinleri de takip etti. Toplantıya bu iki Mahallenin kentsel dönüşüm sorunu damgasını vurdu.

Mahalle sakinleri Başkan Şevki Demirci’nin toplantıda olmamasına tepki gösterirken, sorunları çözüme kavuşana kadar meclisi terketmeyeceklerini belirttiler. Tepkiler artınca Meclis Başkanı Orhan Keskin meclis oturumunu olağanüstü olarak tatil ettiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise meclis salonu karıştı. Tepkiler çığ gibi büyürken içeriye polis ekipleri girdi. Muhalefet meclis üyelerinin talebi ile mahalle sakinlerinden bazı temsilciler ile özel toplantı yapan meclis üyeleri, çözüm için ileri bir tarihe gün aldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL