Çayırova Saadet Başkan aday adaylarını tanıtacak

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Yerel seçimler için Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 20:00 ‘da Çayırova Belediye kültür salonunda gerçekleştireceği ilçe divan programında,..

Çayırova Saadet Başkan aday adaylarını tanıtacak

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Yerel seçimler için Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 20:00 ‘da Çayırova Belediye kültür salonunda gerçekleştireceği ilçe divan programında, temayüllerde ismi öne çıkan Belediye Başkanı aday adaylarını tanıtacak.

ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında yerel seçim hazırlıkları kapsamında aday belirleme süreci devam ediyor. Belediye başkanı ve Meclis Üyesi aday adaylarının tespitine tüm teşkilat kademelerini kapsayan istişare süreciyle başlayan Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında yapılan temayüllerde Belediye başkanlığı aday adaylığı için öne çıkan isimler şöyle. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Meclis Üyeleri Ali Uçar ve Zeki Özçelik, Fahrettin Taşkaya, Özcan Özdemir, Muzaffer Çetin ve bazı sürpriz isimlerin olduğu ifade ediliyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe başkanı Yusuf Aksu, Saadet Partisi kadroları bir kısım kişiler gibi siyaseti kendi ikbal ve şahsi çıkarları için, ticaretini geliştirmek için, tüyü bitmemiş yetimin hakkını eşe dosta peşkeş çekmek için yapmaz. 50 yıllık Milli Görüşün siyasi misyonu gereği çalışmalarımızı sadece ve sadece yaşanabilir, adil, müreffeh ve huzurlu bir dünya ve hakkın rızasını kazanmak için yapıyoruz. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli seçimler için yaptığımız ve yağacağımız çalışmaları da bu niyet ve düşünceyle yapmaktayız.

5 YILLIK YÖNETİMİ ANLATACAKLAR

Teşkilat mensuplarımız ve istişare kurullarımızla yapılan istişareler sonucunda Belediye başkanlığı aday adaylığı için şahsımın ve çok değerli teşkilat mensuplarımızın isimleri önerildi. Bu isimler sadece temayül yoklamalarında öne çıkan isimler oldu. Tabi sonraki süreçte müracaatlar başladığında sürpriz isimlerde öne çıkacak dedi. Tek derdimiz, yıllardır ilçemizin sırtına kene gibi yapışmış, gelecek nesillerin kaynaklarını vampir gibi emen lobici çetelere dur demek diyen Aksu, Milli Görüş Belediyeciliği sayesinde halkımıza hak ettiği hizmeti sunacağız dedi. Aksu son olarak 16 Kasım Cuma (bu Cuma) günü saat 20:00 ‘da Çayırova Belediye kültür salonunda yapacağımız ilçe divan programında temayüllerde çıkan isimleri tanıtacağız ve ayrıca meclis üyelerimiz, 5 Yıldır Çayırova Belediyesini yönetenler sayesinde ilçemizin geldiği noktayı anlatacaklar. Tüm Çayırova halkımızı bu programa bekliyorum dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL