Çayırova Saadet’ten ERBAKAN Gecesi

ERBAKAN GECESİNDE BULUŞUYORUZ. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı Erbakan haftası kapsamında program düzenliyor. Milli Görüş lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. Sene-i devriyesinde her yıl olduğu gibi..

Çayırova Saadet’ten ERBAKAN Gecesi

ERBAKAN GECESİNDE BULUŞUYORUZ.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı Erbakan haftası kapsamında program düzenliyor.

Milli Görüş lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. Sene-i devriyesinde her yıl olduğu gibi bu yılda dünya genelinde birçok yerde düzenlenen programlarla anılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı, Belediye kültür salonunda ‘’Erbakan’ı anma gecesi’’ düzenliyor.

VEFA BORCUMUZ VAR

28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00 da Çayırova Belediyesi kültür salonunda araştırmacı, tarihçi,yazar Ekrem Şama ve Avrupa İGMG kurucularından Necati Toprak’ın konuşmacı olarak katılacağı programa sanatçı Ammar Acarlıoğlu da ezgileriyle eşlik edecek. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu konuya dair yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ve onun kurucu lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 7. Sene-i devriyesinde hayırla ve dualarla yâd ediyoruz. Erbakan hocamız en zor zamanlarda şartlara teslim olmayıp şartları teslim alan bir lider olarak bu ülkeye ve ümmete çok önemli kazanımlar kattı hepimizin ona bir vefa borcu bulunmaktadır. Bizlerde onun açmış olduğu bu yolda ilerleyen kişiler olarak her yıl olduğu gibi bu yılda hocamızın vefat yıldönümünde kendisini hayırla ve dualarla bir kez daha hatırlıyoruz. Hocamız ufkuna ve fikirlerine sınır çizmediği için yapmış olduğu çalışmalar tüm insanlığın saadeti ve huzuru için tek gerçekçi reçetedir. İnsanlık, karşı karşıya kaldığı bugün ki buhranda çıkış yolu ararken yine tek reçetenin Milli Görüş olduğunu bir kez daha açıkça görmekteyiz dedi.

TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Aksu son olarak ‘’28 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00 da Çayırova Belediyesi binasında bulunan kültür salonunda düzenleyeceğimiz Erbakan gecesine bütün halkımızı aileleriyle birlikte misafirimiz olarak bekliyoruz’’ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL